16°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf.rs

FEJSBUK: koja nova opcija se sprema?

Način promene prikaza informacija uskoro bi mogao da postane još jednostavniji i brži...

Facebook se izgleda sprema za promene unutar News Feeda i načina na koji se informacije prikazuju korisnicima, najvecim još od 2013. godine.

DŽESIKA HUD IZ AUSTRALIJE: Muž me nije video golu šest godina!

Korisnicima te društvene mreže sada se prvo prikazuje sadržaj koji je prema njihovim interesovanjima i istoriji pretraživanja odabrao algoritam. Sa nekoliko klikova mišem ili dodira prstom po ekranu telefona, moguce je promeniti postavke i privremeno omoguciti prikazivanje najnovijeg sadržaja, odnosno prikaz sadržaja honološkim redom.

VATRENA PREDSEDNICA Ona je šefica u FK Šumadija (GALERIJA)

Način promene prikaza uskoro bi mogao da postane još jednostavniji i brži, pošto se razmišlja o postavljanju novih kartica u vrhu ekrana, kojima bi se upravljalo tim postavkama.

OVO MORATE IMATI "Goli kupaći" za leto 2020! (GALERIJA)

Tu bi se prikazivale prethodno viđene objave, koje bi korisnicima mogle da budu zanimljive ako ponovno požele da ih pročitaju ili da pogledaju nove komentare na starije objave. Zanimljivo je da takva opcija već postoji, a do nje se može doći na adresi Facebook.com/seen.

VATRENA PREDSEDNICA Ona je šefica u FK Šumadija (GALERIJA)

Reč je o opciji koja se testira, naveli su iz Facebooka za TechCrunch i poručili da razmišljaju i o njenom testiranju medu korisnicima.

ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI U VOJVODINI: Majka ubio, zakopao je u dvorištu i - odšetao

Tri kartice koje bi se mogle da se pojave su: kartica sa najvažnijim sadržajem (za cije uređivanje će biti zadužen algoritam), kartica sa sadržajem poredanim hronološkim redosledom (poslednje objave se prikazuju na vrhu) i kartica "viđeno".

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti