29°C

Beograd

Photo: Freepik

Izvor: ALO.RS

ZNA SVE VAŠE TAJNE: Opcija na Viberu koju trebate obevezno da proverite!

Skriveni razgovori u Viberu pružaju dodatni nivo privatnosti Skriveni razgovori u Viberu pružaju dodatni nivo privatnosti.

VAŽNO

PREDSEDNIK SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Građani će saznati sve detalje sastanka sa Kurtijem

VREMENSKA PROGNOZA: Danas u Srbiji i do 30 stepeni!

STIŽE NOVAC OD DRŽAVE! Danas počinje isplata vakcinisanim penzionerima

Zaštićeni su PIN-om i na prvi pogled su nevidljivi znatiželjnicima koji se domognu vašeg uređaja.

KAKO SAKRITI ILI OTKRITI RAZGOVOR?

Procedura skrivanja i otkrivanja razgovora u Viberu je siguran i brzi proces. Za skrivanje razgovora otvorite Viber i idite na ekran sa razgovorima. Tamo povucite prstom razgovor prema levo i birajte ‘Hide’ ako koristite iOS ili držite razgovor i birajte ‘Hide Chat’ ako ste na Androidu. Upišite tajni PIN i izabrani razgovor bit će skriven.

Ako želite ponovno otkriti tajne poruke, otvorite razgovor, povucite levo ili pritisnite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom uglu ekrana. Spustite se sve dok ne pronađete opciju ‘Unhide this Chat’ i tamo upišite PIN ili iskoristite prepoznavanje biometrijom.

Razgovor će nakon toga ponovno postati vidljiv i moći ćete ga pronaći u listi.

KAKO VIDETI SKRIVENE RAZGOVORE?

Ako želite videti vašu listu skrivenih razgovora u Viberu, postupak je vrlo jednostavan. Prvo otvorite Viber, skrolujte prema dole i pronađite ikonu za pretragu. U nju upišite ime kontakta s kojim vodite tajni razgovor. Videćete poruke i dobiti mogućnost nastavka razgovora. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar