Izvor: tanjug
15.07.2021 u 14:46
0

Za informacije o sajber napadima 10 miliona dolara

Administracija američkog predsednika Džo Bajdena ponudiće nagradu od 10 miliona dolara za informacije koje vode do identifikovanja stranih sajber aktivnosti na čijem udaru je ključna američka infrastruktura.

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

Bela kuća je, takođe, oformila radnu grupu za koordinaciju napora u zaustavljanju ovih aktivnosti, i pokrenuće veb stranicu u nastojanju da ponudi javne resurse za suzbijanje pretnji i izgradnju veće otpornosti na mreži, prenosi agencija AP pozivajući se na izjavu jednog visokog zvaničnika iz američke administracije.

PROČITAJTE JOŠ:

BELIVUK U SPECIJALNOM SUDU: Branio se ćutanjem za još dva ubistva!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Maloletnik nastradao, prizor je UŽASAN!

VUČIĆ NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Vakcinišite se – u Srbiju stiže i PETA VAKCINA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

Još jedna mera koje je najavljena danas iz američkog ministarstva finansija je da će banke i tehnološke kompanije morati da preduzmu dodatne napore u oblasti kriptovaluta i borbe protiv pranja novca, kao i u sferi bržeg otkrivanja prihoda od sajber ucena, koje se plaćaju u virtuelnoj valuti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter