Izvor: Telegraf.rs
02.09.2021 u 13:50
0

PAO INSTAGRAM: Korisnici ne mogu da postuju fotografije

Korisnici prijavljuju probleme sa više lokacija u svetu Instagram u poslednjih nekoliko sati ne radi kako treba na više lokacija u svetu.

PROČITAJTE JOŠ: 

„TO JE BIO MLADALAČKI HIR“: Vladan Savić eksluzivno za Happy BSC o životnim izazovima, braku i karijeri… (INTERVJU/FOTO)

Korisnici se žale da ne mogu da aploaduju fotografije i da koriste aplikaciju.

PROČITAJTE JOŠ: 

AKTIVIRAJTE SE: Stručnjaci otkrili sa kojim PROBLEMOM se možete suočiti ako ne vodite ljubav ČESTO

Najveći broj komentara navodi da „news feed“ ne može da se osveži, kao i da komentari na postove ne mogu da se objavljuju.

PROČITAJTE JOŠ: 

„NE BI IMALA NI ZA HLEB DA NEMA MENE!“: Aca Lukas konačno odlučio da progovori o sukobu sa pevačicom, drama se nastavlja!

Neki korisnici navode i da uopšte ne mogu da se uloguju u aplilaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter