Izvor: Happy BSC
08.09.2021 u 12:41
0

ASSASSIN’S CREED likovi dolaze u Watch Dogs: Legion (VIDEO)

Watch Dogs: Legion serija likova dobija pojačanje, i to iz Assassin’s Creed-a!  Novi trejler nam predstavlja novog lika, člana Assassin’s Brotherhood-a,  koji je spreman za borbu sa svojim legendarnim skrivenim nožem. 

Takođe, u trejleru može da se vidi i novi futuristični ubica, Darcy, koja, šunjajući se Londonom pokazuje iz prve ruke koliko je ubitačna. Darcy će biti dostupna igračima koji imaju season pass za Watch Dogs: Legion i s njom možete igrati ako vam je cilj da napravite stealth karambol.  

PROČITAJTE JOŠ: NOVA WARZONE MAPA: Spremite se za Call of Duty akciju na PACIFIKU!

Po rečima producenata igre, činjenica da su likovi iz Assassin’s Creed-a dostupni u Watch Dogs-u ne znači da su ove dve igre kanonski povezane, već je u pitanju akcenat na zabavi koju donosi igranje sa Assassin’s Creed borcima. 

Od oktobra 2020. Watch Dogs: Legion se konstantno apdejtuje novim likovima i misijama, pa s pravom očekujemo uzbudljive novitete i u narednom periodu. U sledećem videu možete pogledati trejler za nove likove: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter