2°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Telegraf

Počinje Wonderland AI Summit

Golden Rose ad

Ukoliko želite da zavirite u sasvim novu dimenziju i saznate kako se uz pomoć veštačke inteligencije menja poslovanje vodećih svetskih korporacija, sa kojim se izazovima susreću, i kako nam ona olakšava svakodnevni život, onda je  Wonderland Al Summit 2021 pravo mesto za vas!

Ovogodišnji, treći po redu Wonderland AI Summit će se održati 21. i 22. oktobra online.

PROČITAJTE JOŠ: Suzbijanje krpelja sa zemlje sutra na više lokacija

Uz podršku diamond sponzora kompanije Huawei i partnera Dell, Microsoft, Quantox i Anari AI, na ovogodišnjem Wonderland AI Summit se očekuje prisustvo više od 2000 učesnika i preko 100 istaknutih govornika iz kompanija kao što su Huawei, Amazon, Adobe, Microsoft, NVIDIA, Google, Facebook, PwC, Samsung, Audi AG i mnoge druge, razmenjivaće znanja, ideje i inovativna rešenja iz oblasti veštačke inteligencije na četiri različita stejdža - Main, Tech and Beyond, Edu i Startup.

PROČITAJTE JOŠ: GRADONAČELNIK BEOGRADA RADOJIČIĆ: Rešavamo ekološke probleme, ne može preko noći

Wonderland AI Summit će prvi put okupiti i vodeće svetske investicione fondove i pružiti priliku startup-ima da prikažu svoja inovativna rešenja i nove ideje, budu prepoznati i potencijalno obezbede sebi prve investicije.

Na četiri bine biće obuhvaćen širok spektar tema vezanih za veštačku inteligenciju, od zdravlja, gaming-a, finansija, IT-ja i mnogih drugih.

Među njima naći će se i četiri značajne panel teme koje će predstaviti:

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć intervenisala 147 puta!

Benefite i rizike upotrebe veštačke inteligencije,

Žene u AI-ju,

Tehnologije budućnosti - veštine i znanja potrebna za implementaciju kao i praktični saveti za izgradnju uspešnog biznisa,

Kako podići investiciju za jedan startup

Neki od predavača ovogodišnjeg Wonderland AI Summit-a:

Elena Sokolova (Amazon), Anand Rao (PwC), Lucas Di Grassi (FIA Formula E), Chris Duffey (Adobe), Patrick Bengert (Samsung SDS), Alison Lowndes (NVIDIA), Josh Simmons (VMware), Nicholas Lane (Samsung AI), Bernd Blumoser (Siemens), Muzahid Hussain (Audi) i mnogi drugi.

“Wonderland AI Summit vidim kao jedan od najinovativnijih svetskih događaja u domenu veštačke inteligencije, kako zbog koncepta, kompanija i ljude koje okuplja, tako i zbog Wonderland AI zajednice u okviru koje je samit nastao. Kroz ovu zajednicu i njene organizacije nastojimo da Srbiju poziciniramo na svetsku AI scenu, a naš rad je već sad globalno prepoznat.” - Jovan Stojanović, osnivač Wonderland AI ekosistema.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad