21°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: TECHRADAR

POBOLJŠAVA SE APLIKACIJA "WhatsApp"! Glasovne poruke u potpuno novom izdanju

Glasovne poruke su, po svojoj prirodi, zvučno iskustvo – ali to je nešto što WhatsApp želi da promeni.

Kada primite glasovnu poruku od strane kontakta (ili, ukoliko je pošaljete sami), imaćete priliku da vidite polje koje prikazuje napredak tokom reprodukcije.

Ovo je zgodna vizuelna pomoć koja pomaže da znate koliko je duga neka poruka i koliko je još potrebno da se preslušava. Sada ova funkcija dobija malu nadogradnju, kako bi bila vizuelno privlačnija, a sve zahvaljujući glasovnim talasima.

Korisnici Androida koji su se prijavili za beta program dobili su mali uvid u ovu funkciju. Nova vizuelna pratnja za glasovne poruke je sada dostupna za iOS i Android beta testere, što ukazuje na to da je funkcija gotovo kompletirana i spremna za širu primenu.

S jedne strane, u pitanju su samo lepe animacije koje možete gledati dok slušate poruku koju ste primili.

S druge strane, radi se o korisnim vizuelnim alatima, koji mogu biti umirujući kada postoji period bez zvuka u poruci - ako nema aktivnosti u obliku talasa, možete sa sigurnošću pretpostaviti da nema zvuka koji je potrebno preslušati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar