33°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: Telegraf

YouTube će uskoro pojednostaviti lajkovanje i komentarisanje u mobilnoj aplikaciji

YouTube je počeo da uvodi redizajnirani interfejs za mobilne uređaje koji uključuje brži i lakši pristup dugmadima za lajkovanje i komentarisanje, između ostalog.

Za sada, kada gledate neki video preko celog ekrana na Android ili iOS uređajima, morate da izađete iz pejzažnog režima da biste mogli da vidite dugmad za lajkovanje, opciju za deljenje videa ili komentarisanje.

Međutim, kao što je The Verge  primetio, uskoro ćete moći jednostavno da dodirnete ekran i sva dugmad će se prikazati na dnu ekrana, a ni video koji gledate se neće prekinuti.

Novi dizajn pružiće vam i jednostavan način da pristupite komentarima na nekom snimku. I za ovo neće biti potrebe da se vraćate u portretni režim i da skrolujete do komentara - kada kliknete dugme za komentare koje će takođe biti na ekranu, pojaviće se pored videa u pejzažnom prikazu. Moći ćete da gledate video i prelistavate komentare u isto vreme

Portparol Google-a Alison To rekla je za Verge da je novi korisnički interfejs počeo da se pojavljuje na Android i iOS uređajima u ponedeljak, tako da će verovatno uskoro stići na vaše telefone ako još nije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar