22°C

Beograd

Photo: PIXABAY/ilustracija

Izvor: Telegraf

INSTAGRAM VIŠE NEĆE BITI ISTI! Evo koje PROMENE su najavljene!

Instagram je kreirao sopstveni font pod nazivom Instagram Sans, koji dolazi sa različitim podfontovima. Kompanija planira da koristi ovaj font u marketingu, ali i u samoj aplikaciji.

Instagram Sans je inspirisan Instagram logotipom, saopštila je kompanija, i održava posvećenost kompanije jednostavnosti i veštini. Uglavnom, font je inspirisan kombinacijom kvadrata i krugova, ili kako ih Instagram naziva "squircles".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Većina Instagram Sans oblika je bazirana na Sans Serif fontovima, što i ima smisla za brend sa tako velikom globalnom i raznolikom grupom korisnika.

Iz Instagrama su naveli da su radili sa lingvistima kako bi se osiguralo da fontovi budu prilagođeni što većem broju jezika, uključujući i jezike poput japanskog i tajlandskog.

Ono što ovi fontovi daju Instagramu jeste dosta drugačiji identitet, navodno.

Instagram se nada da će korisnici isprobati Instagram Sans u raznim verzijama na Stories i Reels funkcijama. 

PAO VIBER: Korisnici prijavljuju kvar, razlog NEPOZNAT

Čini se da će Instagram s vremena na vreme ubacivati nove fontove u aplikaciju i da neće odmah drastično promeniti izgled aplikacije. U svakom slučaju, nemojte se iznenaditi ako vidite da se novi fontovi pojavljuju na različitim mestima u aplikaciji.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar