Izvor: bizit
08.08.2022 u 14:30
0

Novi Huawei nova Y70 dostupan korisnicima i u Srbiji

Željno smo isčekivali još jednu seriju Huawei telefona koji nas uvek oduševe estetikom, ali i mogućnostima koje pružaju. Novi model zove se Huawei Y70 i pogodan je za sve ljubitelje Huawei brenda koji tragaju za telefonom iz srednjeg segmenta.

Prvo bismo želeli da naglasimo da kada kupite Huawei nova Y70 u njegovoj kutiji ništa ne manjka. Sva potrebna dodatna oprema je tu. Kutija pored telefona sadrži i punjač, USB kabl, alat za izvlačenje kartice, futrolu i garantni list.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dizajn i ekran

Počećemo sa njegovim dizajnom i displejom koji ima 6.75 inča i veći je od njegovih prethodnika kod kojih je displej bio 6.5 inča. Takav displej nudi odličan kvalitet slike, i pravo je uživanje gledati filmove, sportski program ili igrati igrice na njemu. Pored toga Huawei nova Y70 poseduje i pametno zatamnjivanje koje će vam pomoći da sačuvate zdravlje očiju, što je, morate priznati, nužno u današnje vreme kada je i naš poslovni i privatni život vezan za telefon – od momenta kada ustanemo do trenutka kada legnemo da spavamo. Pametno zatamnjivanje automatski prilagođava jačinu ekrana u skladu sa ambijentalnim svetlom, kako bi se pružilo ugodno iskustvo gledanja.

A ugodno je i držati ovaj telefon u ruci. Težak je samo 199g a njegova zadnja strana izgleda kao da ima 3D završetak što ga čini vrlo posebnim. Dolazi u beloj, crnoj i plavoj boji koja nije klasična baš zbog tog 3D efekta koji mu menja strukturu i telefon izgleda kao da je od stakla.

STIŽE PRVI AUTOMOBIL NA PEDALE Do kraja godine ovi hibridi nemačke proizvodnje naći će se u prodaji! (VIDEO)

Kamera

Ono što još krasi zadnju stranu Huawei nova Y70 telefona je kamera. Ona ovog puta dolazi u ovalnom modulu sa tri kamere. Glavna kamera ima senzor od 48 MP sa otvorom blende f/1.8., „široki ugao“ koji čini 120 stepeni i otvor blende od f/2.2. Tokom dana, fotografije na glavnoj kameri telefona su odličnog kvaliteta i beleže svaki detalj uz HDR režim. Fokus je precizan i dok beležite fotografije ali I dok se snima video. Generalno, Huawei nova Y70 je pogodan za fotografije i video zapise na dnevnom svetlu. Kada je noć, uz blic, dobijamo solidne fotografije i sadržaj koji ćemo rado podeliti na primer na našim društvenim mrežama.

Prednja kamera od 8 MP uz pomoć vrhunskog AI softvera čini da izgledate kao pravi model jer izglađuje kožu i ističe ključne karakteristike, tako da neće biti potrebe da se fotografišete više puta. Fotografija će “uspeti” već pri prvom pokušaju pa nećete trošiti sate na taj savršeni selfie ugao.

Baterija

Već modelima unazad Huawei je pokazao da razume potrebe potrošača jer zna da je baterija jedna od ključnih stvari kada dolazi do odabira telefona. Zato su od ovog modela želeli da naprave najpristupačniju verziju sa što boljim performansama za upravo te ključne stvari. Tako je i nastala baterija od 6000 mAh. Potrebno je punjenje samo dva puta nedeljno, što je znatno manje od ostalih pametnih telefona koji imaju isti kapacitet baterije. Zaista je praktičnoimatitelefon koji može izdržati do dva dana bez punjenja.

Memorija

Telefon dolazi sa standardnim kapacitetom od 128GB memorije i podržava do 512 GB kada koristite MicroSD kartice. Uređaj je takođe opremljen EROFTS tehnologijom super kompresije datoteka za jednostavno preuzimanje pesama, video zapisa i igrica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter