13°C

Beograd

KAKVA BLESAVA LOPTICA! A slika čak 36 fotografija ODJEDNOM! (VIDEO)

Ovo je kamera koju svi žele!

Panono 360° kamera je jedinstven produkt u polju panoramske fotografije. Izvrstan kvalitet slike dozvoljava i jak zum kao i veoma jaku rezoluciju. Zahvaljujući HDR modu rada, Panono će uraditi oštre fotografije atraktivnih boja, čak i ako vam svetlost ne deluje savršeno za dobro slikanje. Ova kamerica je toliko idealna da se čak može koristiti u profesionalne svrhe.

Kako radi Panono 360°? Ova kamera snima 36 pojedinačnih fotografija koje se automatski čuvaju na Panono „klaudu“. Sve fotografije zaštićene su šifrom i, po fabričkom podešavanju, podešene kao privatne. Panorama nastaje očas – spajanjem odabranih fotografija.

Panono 360° teška je 480 grama i u prečniku ima 11 centimetara. Sastavljena je od 26 objektiva i ima rezoluciju od 108 megapiksela. Unutrašnja memorija dozvoljava da se skladišti otprilike 600 fotografija (16GB).

Savršene panorame napravićete ako nabavite adekvatan stalak, ali i ako nabavite stik za fotografisanje jedinstvenog 360° selfija. Naravno, ukoliko ste spretni slobodno bacite kameru uvis i napravite i selfi iz ptičije perspektive – i onda požurite da uhvatite padajuću lopticu.

Cena ovog zadovoljstva, međutim, nimalo nije prava sitnica. Sa svim mogućim dodacima (adapter, stik, stalak, torbica...) potrebno je da izdvojite skoro 1.800 evra.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Mashable

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar