28°C

Beograd

Photo: atelje 212

Izvor: tanjug

MERE REŽIRAJU POZORIŠTE U Ateljeu 2212 zbor u 18.30!

Direktor Ateljea 212 Novica Antić kazao je Tanjugu da će od sutra predstave u tom beogradskom teatru počinjati u 18.30 sati, kako bi sve aktivnostu u pozorištu bile završene do 21 sat.

PROČITAJTE I OVO

ALARMANTNA PROGNOZA PROFESORA KOČOVIĆA: Imaćemo 6.000-7.000 zaraženih na dan (FOTO)

POZNATO STANJE PATRIJARHA IRINEJA: Vladika otkrio sledeće

POROĐAJ KAKAV SE NE PAMTI: Lekari iz Despotovca morali da se snađu

PENZIONERI NA PRVOJ LINIJI Lekari pozvani da se vrate na stara radna mesta

Antić napominje da je danas iz Sekretarijata za kulturu grada Beograda stigao dopis u Atelje 212 gde se napominje da bi predstave morale da počinju oko 18 sati.

- Mi nemamo predstavu na repertoaru koja traje duže od sat i 40 minuta. U prilici smo da naše predstave počinju u 18.30 sati jer nakon njihovog završetka ostaje dovoljno vremena da se pregleda sala i prestane svaka aktivnost u pozorištu - kazao je Antić.

Za njega nema dileme da će raniji početak predstava dodatno otežati prodaju karata u pozorištu u već ograničenim uslovima izazvanim pandemijom virusa kovid 19.

- Videćemo da li će neko nakon posla poželeti da dođe u pozorište. Dešavalo se da u ovom trećem naletu pandemije ljudi kupe karte, ali ipak ne dođu na predstavu u Atelje 212 jer se jednostavno plaše zaražavanja. napominjem da se svakom posetiocu u Ateljeu 212 meri temperatura na ulazu uz obaveznu dezinfekciju ruku - kazao je Antić.

OVO MORATE ZNATI

NESVAKIDAŠNJE PLJAČKE U SRBIJI: Lopovi kao iz komičnog filma

ŽENO PRIDRŽI MI PIVO Ovo je najluđi nokaut ikada! (VIDEO)

MOĆNI NAPITAK Ova mešavina rešava bolno grlo

DOBRA VEST ZA GUBITNIKE Orlovi u drugom šeširu

Otkazana je predstava "Testirano na ljudima" u režiji Bojana Ðorđeva koja je večeras bila na repertoaru Ateljea 212 u 20 sati.

U četvrtak 19. novembra, prva predstava koju će publika u Ateljeu 212 imati prilike da pogleda od 18.30 sati je "Ovaj će biti drugačiji" u režiji Ðurđe Tešić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar