31°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: Tanjug

IZ NARODNOG POZORIŠTA PORUČUJU: Nije bilo požara, dim nad zgradom iz dimnjaka za grejanje

 Beogradsko Narodno pozorište saopštilo je da nije došlo ni do kakvog požara u ovoj instituciji kulture, kako su juče javili neki mediji.

Iz nacionalnog teatra navode da je dim koji se video nad zgradom ove ustanove došao iz dimnjaka za grejanje, kao i da nije bilo nikakvog gašenja požara na instalacijama, niti bilo kakve intervencije tog tipa.

"Kada je reč o grejanju, započet je proces da se ovaj ključni objekat kulture spoji na čist sistem grejanja, koji do sada nije imao. Za malo manje od dva meseca Narodno pozorište u Beogradu prelazi na centralno grejanje, a realizacija ovog projekta je u toku", kaže se u saopštenju.

Iz Narodnog pozorišta dodaju i da je u pripremi spajanje glavne zgrade na daljinsko grejanje, što je već urađeno sa radionicom i slikarnicom.

"Narodno pozorište u svom sastavu ima profesionalne službe koje se bave zaštitom na radu, zatim merama prevencije virusa kovid-19, ali i profesionalnom zaštitom objekta po svakom drugom osnovu, u čijem je cilju zaštita zaposlenih, ali i publike", ističe se u saopštenju i navodi da je njegovo osoblje u svakom trenutku spremno da reaguje na nepredviđene situacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar