Izvor: Tanjug
08.12.2021 u 08:55
0

Milanska Skala otvorila sezonu uprkos pandemiji

Čuvena Milanska Skala je otvorila svoju novu sezonu premijerom opere „Magbet“ Ðuzepea Verdija, uprkos još jednom talasu kovida-19 koji je primorao druga pozorišta širom Evrope da ponovo zatvore svoja vrata.

Među posetiocima su bili predsednik Italije Serđo Matarela i modni kreator Ðorđo Armani, ali je, kako ocenjuje britanski list, raspoloženje bilo nešto uzdržanije nego što je uobičajeno za ovaj događaj koji se smatra vrhuncem u evropskom kulturnom kalendaru.

Pozorišta u Beču, Drezdenu i Lajpcigu su nedavno ponovo zatvorena zbog pandemije.

„Kada vidite da je toliko velikih pozorišta zatvoreno, moram da kažem da smo srećni što smo stigli na premijeru“, izjavio je generalni direktor Milanske skale Dominik Majer.

Skala je u septembru nastavila rad u punom kapacitetu, ali posetioci moraju da pokažu zdravstvene propusnice koje potvrđuju da su vakcinisani ili da su se nedavno oporavili od virusa.

Takođe se zahteva nošenje maski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter