19°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Alo.rs

U SEDMOJ DECENIJI OKREĆE NOVI LIST! Boda Ninković napušta profesiju!? Evo čime će se baviti u budućnosti!

Ljubav iz tinejdžerskih dana.

Glumac Slobodan - Boda Ninković (63) kaže da uživa u svrikama sa svojim bendom OPS i da je uveliko snimljeno pet numera koje će uskoro ugledati svetlost dana.

Dok se polako privodi kraju snimanje druge sezone "Žigosanih u reketu", glumci Slobodan - Boda Ninković i Nebojša Dugalić se već pripremaju za nove projekte. Dok će se jedan više okrenuti muzici, drugi se priprema za nastavak popularnog TV serijala Dobrice Ćosića.

- Muzička saradnja sa bratom Ljubom Ninkovićem nikada nije ni prestajala, ali sada završavamo album za najmlađe. Još pregovaramo sa izdavačkim kućama, ali se nadam da će projekat uskoro ugledati svetlost dana - otkriva Boda Ninković i dodaje da nastavlja rad i sa grupom "Pseudopank cirkus OPS".

- Nedavno smo se dogovorili da posle četrdeset godina ponovo aktiviramo našu grupu kojoj smo sada dali ime OPS. Posle pobede na Zaječarskoj gitarijadi 1979. godine, trebalo je da snimimo album, ali većina nas je dobila poziv za vojsku. Tada se bend praktično i rasformirao. Imali smo još jednu svirku 1980. godine i to je bilo to. Sada se vraćamo. Snimili smo već pet numera bez ikakve preterane želje da pravimo muzičke karijere, već za svoju dušu. Grupa se ranije zvala "Pseudopank cirkus OPS", a sada smo odlučili da ćemo se zvati samo OPS, po Omladinskom pozorišnom studiju u kojem sam ja počeo glumačku karijeru. Radimo punom parom, imali smo neke svirke i vidim da je prijem bio odličan. Priznajem da stvarno uživam u ovim svirkama - naglašava glumac.

Boda je počeo i probe na predstavi "Čitač", koji je dramatizacija popularnog filma, a koji će režirati Boris Liješević. U komadu, osim Bode, igraju i Mira Karanović, Milica Zarić, Marko Grabež, Ivan Tomić i Milena Pavlović.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar