29°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti

Premijera baleta Alisa u Narodnom pozorištu

Balet "Alisa", u koreografiji Dejana Kolarova, premijerno će biti izveden u ponedeljak, 25. oktobra, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta, u okviru projekta "Mladi koreografi". 

Projekat "Mladi koreografi" pokrenula je, pre nekoliko godina, direkcija Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu sa ciljem da pruži šansu i otvori novi prostor mladim, kreativnim baletskim stvaraocima.

PROČITAJTE JOŠ: Glumica se zbog ljubavi odrekla svoje VERE! IMALA JE JAKO TRAGIČAN ŽIVOT!

Podela okuplja ekipu igrača i glumaca koju čine: Slobodan Beštić, Milica Jević, Aleksandra Kolarov, Olga Olćan, Sanja Ninković, Miloš Kecman i Nikola Bianko.

Za ovu predstavu svoje glasove pozajmile su kolege iz sektora Drame: Vanja Ejdus, Bojana Stefanović, Miloš Đorđević, Nenad Stojmenović i Nikola Vujović što će ujediniti baletski i dramski sektor na sceni.

U saradničkoj ekipi su Ana Krstajić (muzika), Mina Ćirić (dramaturg), Srđan Perić (kostimograf), Jelena Janković (fotograf), Vlado Marinkovski (svelto) i Jasna Saramandić (scenografija). 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar