10°C

Beograd

KAD STRAST NESTANE: Ovi saveti će vam pomoći da vratite HEMIJU u vezu!

Baš suprotno, tada je pravi trenutak da poradite na svojoj vezi i ponovno začinite romansu. Stoga vam donosimo pet načina kako upravo to i učiniti

1. Češće dodirivanje

Fizički dodir je vrlo važan faktor u uspostavljanju bliskosti. No, neretko se njegovu važnost zanemaruje. Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju ponovne iskre u vašoj vezi. No, to ne znači da trebate preterivati. Ponekad su i suptilni znakovi privrženosti dovoljni te mogu učiniti razliku. Držanje za ruke ili poljubac u obraz puno znače.

2. Planiranje zajedničkog vremena

Nemojte misliti da romantika sama od sebe nastane. Kao i za većinu stvari u životu, i u dobru vezu treba uložiti trud i rad. U ovome slučaju reč je izdvajanju vremena za vašeg partnera. Zbog porodičnog života i poslovnih obveza često zaboravite na romantiku, no njena važnost je velika za održavanje zdrave veze. Stoga isplanirajte nekoliko puta mesečno vreme koje će biti samo za vas i vašeg partnera poput odlaska u bioskop, na koncert ili pak zajedničkog kuvanja večere.

3. Romantična putovanja

Ne treba podcenjivati snagu putovanja i zajedničkog odmora. Odmor samo za vas dvoje zasigurno će pomoći učvrstiti vaš odnos i zaiskriti romansu. Nije važno radi li se o egzotičnoj destinaciji iz snova ili putovanju za vikend, već je bitno da se udaljite od svakodnevice i uživate u zajedničkom društvu.

4. Deljenje komplimenata

Da bi romantika prežijela važno je davati komplimente partneru te im reći koje to stvari volite i obožavate kod njih. Upravo kada vam se učini da veza stagnira prisetite se što vas je navelo da se zaljubite u svog partnera.
Radi li se o smislu za humor ili pak o smirujućoj naravi, svakako recite svome partneru zašto ga toliko volite i cenite.

5. Međusobno učenje

Bez obzira na to koliko godina imate ili koliko ste dugo u vezi, uvijek možete nešto više naučiti. Možda mislite kako znate sve o svom partneru, no ljudi se stalno mijenjaju. Slušajte pažljivo i nastavite učiti jedan od drugoga. Tako će vam veza uvek biti zanimljiva te se možda i iznenadite s nekim dodatnim otkrićem. Ovo će vam omogućiti ponovno povezivanje, i to na još dubljem nivou.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar