12°C

Beograd

UŽIVA KADA JE U VAŠOJ BLIZINI: Ovo su stvari koje će muškarci otkiriti samo ženi koju voli!

Muškarci najčešće nisu skloni verbalnom pokazivanju osećanja poput žena. Ako njih pitate, puno su im draža dela. Uostalom, ionako se kaže da dela ponekad govore više od reči, zar ne? Zato ne čudi što će muškarci o nekim stvarima razgovarati samo sa ženom koju iskreno vole. Osim što uživa biti u vašoj blizini, stalno vas grli i dodiruje, postoje reči koje će vam otkriti da imate osigurano posebno mesto u srcu svog partnera!

Plaše se da će vas izgubiti

Iako se iz nekog razloga još promoviše stav da muškarci ne smeju osećati strah, čak i oni kada su zaljubljeni do ušiju će priznati da strahuju da će ostati bez svoje partnerke. On možda ne govori direktno o tome, vrlo lako možete shvatiti kako diše po tom pitanju ako ga pitate šta misli kakav bi bio njegov život bez vas.

Traže od vas emocionalnu podršku

I oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju emocije. Nisu svemogući iako se ponekad vole ponašati kao da jesu. Ali kada se potpuno prepuste osećanjima, razbiće i tu barijeru i jasno vam dati do znanja kada im bude bila potrebna pomoć.

Fantazije

Iako su one još tabu tema mnogim vezama, većina se nakon nekog vremena dovoljno opusti da otkrije o čemu mašta u krevetu i van njega.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar