25°C

Beograd

STALO NAM JE DA OSTAVIMO ŠTO BOLJI UTISAK: Otkrivamo koje stvari prećutkujemo na prvom sastanku!

Kada idemo na prvi sastanak sa našim potencijalnim partnerom, stalo nam je da ostavimo što bolji utisak o sebi, pa u takvim situacijama najčešće prećutimo mnogo sitnica, koje će se kasnije tokom veze ispostaviti, kao zaista nevažne, a uz to, ponekad se služimo i malim sitnim lažima. Naravno, u tome nema ničeg lošeg, ako svoj život ne predstavimo kao potpuno drugačiji, nego što on inače jeste, jer bi u suprotnom naš partner mogao da se iznenadi kada nas u potpunosti upozna.

Zanimljivo je da se ovim malim, varkama podjednako često koriste i muškarci i žene, samo što biraju da ćute o drugačijim stvarima, a mi vam otkrivamo o čemu na prvom sastanku lažu, ili pak ćute, muškarci, a o čemu žene!

1. Prethodne veze

Kada upoznajemo novog partnera, često nam nije baš najprijatnije da pred njim govorimo o svojim prethodnim emotivnim vezama, međutim, ta tema se nekako uvek nametne sama od sebe i gotovo uvek postoji nešto što će obe strane prećutati. Žene obično prećutkuju način raskida, posebno ako su one bile te koje su ga izazvale, dok u većini slučajeva, muškarci ne vole i ne žele da pred budućom devojkom, ili sadašnjom partnerkom, pominju svoju prošlost, za njih je to stvar poštovanja prema ženi pored koje su u tom trenutku!

2. Godine

Možda zvuči kliše, ali postoje ljudi koji na prvom date-u i dalje kriju svoje godine. Dok žene uglavnom ne vole da govore o godinama, muškarci su ti koji su skloni sebi da dodaju ili oduzmu koju godinu, kako bi bili adekvatna prilika za devojku sa kojom nameravaju da se upuste u vezu.

3. Interesovanja

Kada slušate osobu sa kojom ste izašli i sve vam se kod nje dopada, ona je jednostavno idealan partner za vas, nećete tako lako priznati da ne delite slična interesovanja, jer po vašem shvatanju, to nije nešto što bi moglo da predstavlja nepremostivu razliku u vezi. Kada je ovo područje u pitanju, muškarci i žene podjednako prikrivaju svoje pravo mišljenje i svoja interesovanja.

4. Posao i finansije

Posao i finansijska situacija svakako su teme kojih ćete se pre ili kasnije dotaći sa osobom sa kojom stupate u vezu, jer su to bitne stvari, kada počnete da planirate zajedničku budućnost. Kada je ova tema u pitanju, žene su uglavnom potpuno otvorene, dok su muškarci spremni da preuveličaju svoju poziciju u firmi, karijeru, ali i cifru na bankovnom računu.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar