21°C

Beograd

ZODIJAK OTKRIVA: Koji horoskopski znakovi su najveća zlopamtila?

Ovi horoskopski znakovi ne daju olako drugu priliku.

Iako mnogi misle da je teže oprostiti nego biti zlopamtilo, to ipak nije slučaj. Osobe rođene u ovim znakovima neprestano su opterećene delima kojima su ih drugi povredili, što im iz dana u dan kvari raspoloženje te uništava veru u ljude.

Ova četiri horoskopska znaka najveća su zlopamtila.

Rak

Rakovi su veliki emotivci. Zato, kada ih jednom povredite, ne očekujte oproštaj i zaborav. Njih izdaja toliko boli da jednostavno ne mogu sami sebi dopustiti da ponovno rizikuju i još jednom ostanu povređeni.

Škorpija

Škorpije su osobe koje strastveno vole, strastveno rade, ali i strastveno mrze. Ako ih neko povredi ili izda, oni tu osobu jednostavno izbrišu iz života te se neverovatno dobro prave kao da ne postoji.

Jarac

Jarčevi su iznimno predane i odane osobe koje su, uprkos tome što skrivaju svoja osećanja, jako emotivne. Kada im neko učini nešto nažao, oni se jednostavno povuku bez sukoba i zatvore vrata toj osobi zbog straha da se ista stvar ne bi ponovno dogodila.

Ovan

Ovnovi su izuzetno ponosne osobe kojima je ispod časti dati drugu priliku onima koji su ih povredili. Oni ne vole svima pokazivati koliko su ranjivi i emocionalni pa ako ih jednom izdate, ne očekujte lako pomirenje jer oni nikad neće zaboraviti ono što ste napravili.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar