6°C

Beograd

ONI NIKADA NIŠTA NE ZABORAVLJAJU: Da li ste među OVIM horoskopskim znakovima!

Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti ni kako ste se prema njima odnosili, niti u kojem trenutku je to bilo. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najbolje pamćenje od svih.

Devica

Device zbog svoje besprekorne organizacije uvek sve zapisuju i beleže pa tako dodatno "utvrđuju gradivo". One nikada ne zaboravljaju šta su gde stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje jer zaista pamte sve.

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvredili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti, varate se! Pored toga, Jarčevi su, poput Devica, izuzetno organizovane osobe pa računajte na to da vam neće zaboraviti rođendan ili kafu dogovorenu i nekoliko meseci unapred.

Škorpija

Škorpije vole da bruse svoju sposobnost pamćenja čitanjem i rešavanjem igara poput sudokua, piše index. Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, ali zbog visokog nivoa emocionalnosti skloni su i opraštanju. Na radnom mestu Škorpija je direktorov miljenik jer zna da može uvek da mu prepustiti sav posao bez straha da će nešto da zaboravi.

Izvor: b92.net
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar