17°C

Beograd

Photo: Instragam/printscreen

Izvor: Blic.rs

DŽESIKA HUD IZ AUSTRALIJE: Muž me nije video golu šest godina!

Muž me vec šest godina nije video golu, a sada cu vam reci i zašto!

Džesika Hud je mama četvoro dece iz Australije koja često na Instagramu deli svoja iskustva iz porodičnog i bračnog života, a činjenica kojom je frapirala mnoge praitioce je ta da je njen suprug nije video golu šest godina.

To je počelo, piše ona iskreno, već nakon prvog porođaja.

- Od trenutka kada sam rodila prvo dete sam počela da se krijem pred suprugom. Sigurna sam u sebe i u svoj izgled inače, ali ne i pred njim - priznaje otvoreno Džesika (31), dodajuci da u osnovi tog problema leži njen strah da će je suprug odbiti ili je smatrati neprivlačnom.

- Znam da ga boli činjenica da ne želim da se skinem pred njim i iako imam osećaj da iz dana u dan sve više prihvatam sopstveno telo, bojim se da on neće moći da ga u potpunosti prihvati - kaže Džesika.

Džesika kaže da ima osećaj da, otkako se porodila, izgubila je identitet sebe kao žene i seksualnog bića.

- Ne želim da se ovako osećam zauvek. Moj muž me zaslužuje celu, samo mi treba vremena. Jednog dana dobiće sve - kaže Džesika

U njenoj ispovesti našle su se brojne žene koje su priznale da su se potpuno sakrile od partnera u fizičkom smislu nakon što su postale majke.

Njena ispovijest naišla je na razumevanje mnogih žena. Većina je priznala da su podignule zid pred partnerima nakon što su postale majke.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti