24°C

Beograd

Photo: Wikipedia/Printscreen

Izvor: Index

TOALET KOJI MIRIŠE: Jednostavan trik za čišćenje, morate ga isprobati!

Internet je poludeo za jednostavnim trikom za čišćenje koji je u jednoj Facebook grupi podelila mama iz Australije. Otkrila je kako je za uvek mirisan WC dovoljna mala plastična boca s vodom.

U bocu se, osim vode, treba uliti i jednak omer omekšivača za veš. Čep boce je potrebno izdubiti tako da su na njemu vidljive malene rupice, a zatim se boca zatvorena takvim čepom stavlja u vodokotlić. Australka je tvrdila da joj uz ovaj trik wc šolja uvek odiše talasom svežine, a njen savet prihvatili su brojni internet korisnici koji su takođe bili zadovoljni rezultatima.

Neki su otišli čak i korak dalje pa su omekšivač za veš izlili zravno u vodokotlić. Čim je britanska firma za čišćenje Sadie's Professional Cleaning Services čula za ovaj trik, poručila je kako to nije nikakva novost jer se njihovi radnici, prilikom čišćenja WC šolje, ovim trikom koriste već neko vreme.

- Ulijte čašicu omekšivača za veš u vodokotlić. Deterdžent će se spustiti na dno i svaki put kada povučete vodu, vaš će WC zamirisati - poručili su iz firme.

Vodoinstalateri upozoravaju na opasnosti koje dolaze s korišćenjem ovog trika. Kažu kako se na taj način mogu oštetiti vodokotlić i cevi. Bez obzira na upozorenja, mnogi ljudi odlučili su se ipak koristiti ovim trikom jer su, navodno, rezultati fantastični.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti