15°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegrfa.rs

HOROSKOP: Tri horoskopska znaka kojima će ova nedelja biti horor!

Nekada pobeđujemo, a nekada i gubimo, moramo da budemo spremni na sve.

Ova nedelja biće puna razočarenja i izazova za određene horoskopske znakove.

Ukoliko ste jedan od ova tri znaka i prolazite kroz jedan jako težak period, verujte nam, to će biti samo privremeno.

Merkur, planeta komunikacije i kognitivne funkcije, je u svom retrogradnom kretanju do 09. marta, pa nije čudno zašto je ovo jedan od težih perioda u godini.

Za Ovnove, Lavove i Strelčeve nedelja koja je počela sa 24. februarom, biće jedna od najtežih u životu.

Ovnovi - Možda ćete se "spotaći" o tajne koje bi mogle da promene sve

Čega se toliko plašite? Vreme je da otkrijete odakle vam ti strahovi dolaze. Da li je to prošlo loše iskustvo? Da li je to strah koji vam je usadilo društvo? Ustanovite odakle vam ti strahovi dolaze i sve ponovo analizirajte.

Ukoliko se suočite sa izvorom straha, oslabićete njegovu moć. Većina strahova počiva samo u vašoj glavi i vuče vas u nazad, više nego što vas čuva. Samopouzdanje će vam porasti ako prevaziđete svoje strahove. Ovo je period kada treba ponovo da se rodite.

Strelac - Postojaće neprijatnosti koje će vas vraćati unazad

Vaše navike kreiraju vašu realnost. Postoji mnogo načina na koje možete da kreirate srećniji, zdraviji i produktivniji kutak u svetu.

Razmislite o svim načinima na koje trošite svoje vreme. Razmislite o svim malim usponima koje vi pretvorite u planine samo zato što ste skloni odugovlačenju i natezanju. Ustanovite načine na koje sprečavate sebe da dobijete ljubav i pažnju koja vam je potrebna. Biće neprijatnosti i konfuzija koje će vas frustrirati ove nedelje, ali one su tu kako bi vas naučile kako da ih izbegavate u budućnosti.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti