1°C

Beograd

Photo: instagrfam/printscreen

Izvor: Happybsc

SRBI U DOBA KORONE! Kruševac geto nasmejao sve novim klipom!

I u vreme pandemije i vanrednog stanja, kada smo u strahu za svoje zdravlje i opstanak, među ljudima ima pozitivaca koji i u nesreći nađu svetlu tačku!

SVE O KORONI

PREDSEDNIK SE NE OSEĆA DOBRO, OBRATIĆE SE U NAREDNA DVA DANA

PREDRAG KON: Ne možemo sve da držimo pod kontrolom, ali sam optimista

DANAS JE NAJGORI DAN ZA SRBIJU: JOŠ 7 MRTVIH! (VIDEO)

NAJAVA MINISTRA FINANSIJA: Država će svakom građaninu uplatiti 100 evra!

HUMANI VOLONTERI GRADA BEOGRADA ZA HAPPY BSC: Ništa nam nije teško! (FOTO)

PRVA IZJAVA ZARAŽENOG DOKTORA SA SAJMA: Nadam se brzom oporavku i aktivnoj pomoći građanima

Oni su tu da vas nasmeju, i da se našale na račun goruće teme. ,,Kruševac geto" je grupa koju čine Nikola Trišić i Nikola Jovanović, koji iz udobnosti svoga doma redovno nasmeju Srbiju i region svojim šalama, odnosno imitacijama. Glumeći babe, žene, tetke, šaleći se na račun naših običaja, ne da bi ih potcenili, već podsetili na njih i predstavili  realnu sliku koju ćemo odobriti i slatko se nasmejati, dvojica momaka stekli su veliku popularnost. Pored toga što su jutjuberi, oni su pevači i stend ap komičari čije karijere idu uzlaznom putanjom.

Ovoga puta šalili su se na račun korona virusa, odnosno našeg ponašanja u vreme pandemije, a verujemo da će se mnogi pronaći u ovom videu!

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar