20°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

ONA JE TA LEPOTICA! Otkriveno ko je medicinska sestra koja je lečila u bikiniju (GALERIJA)

Pre nekoliko nedelja svet su obišle fotografije ruske medicinske sestre, koja je pacijentima davala lekove obučena u bikini, preko kojeg je imala providno zaštitno odelo. Fotografije su brzo postale viralne, a sada je otkriveno i kako se ona zove.

U pitanju je medicinska sestra Nadežda Žukova (23). Nadežda je studentkinja medicine u Rjazanju, a trenutno pomaže u kovid bolnici u ruskom gradu Tula.

Prema pisanju portala “Tulskie Novosti”, fotografija je napravljena u regionalnoj bolnici za infektivne bolesti na kojoj se vidi sestra kako donosi lekove pacijentima.

Pacijentima nije smetalo što je medicinska radnica bila oskudno obučena, ali nisu odoleli da bace koji pogled na sestru u bikiniju, rekao je za "Tulskie" izvor koji je podelio sliku.

Preko donjeg veša imala je providno zaštitno odelo, masku i rukavice, kako bi se zaštitila od korona virusa.

Kako se navodi, ona nije ni primetila da se zaštitna odeća toliko providi. Isti izvor rekao je da je mlada žena odlučila da se “lagodnije” obuče iz razloga što joj je bila vrućina od zaštite opreme koju je nosila čitav dan.

Iako zvaničnici ali i neki korisnici društvenih mreža nisu odobrili ovakav postupak medicinske sestre, većina ju je pohvalila, ali i podržala.

Komentari korisnika (1)

Marija

Drugarica koja isto to radi mi rekla da je ispod te cele opreme toliko vruce, toliko sparno, da mnoge ne nose vise ni donji ves. A tu opremu je tesko skidati ako i ides u wc, pa retko idu, jedva disu pod svom tom opremom, dobila je svrab koze od znoja, down je.


Ostavite komentar

Povezane vesti