0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

UŽAS ŽIVI! Stanodavci u Hrvatskoj otkrili šta su NAJODVRATNIJE stvari koje im ostave turisti!

Jedan muškarac koji iznajmljuje sobe otkrio je kako mu je turista razbio sve po apartmanu, a priveli su ga zajedno sa suprugom.

"Šta je nešto najšokantnije/odvratnije što su vam ostavili turisti nakon što su napustili apartman?", glasilo je pitanje na jednom forumu. Javili su se mnogi iznajmljivači koji su se požalili na neke vrlo šokantne stvari.

"Nama se jedne godine netko olakšao, zamotao g*vno u ćebe i ostavio ga na vrhu ormara", glasio je jedan komentar, a drugi se nadovezao: "Peškire umrljane od izmeta i urina jer su ih očito koristili umesto papira".

PROČITAJTE OVO...

Željka Cvijanović: "Oluja" nikada nije na PRAVI NAČIN OSUĐENA u međunarodnoj zajednici!

Sećate se doktorke koja je RAZBESNELA celu Srbiju? Ovo je NASTAVAK PRIČE!

Grad u Vojvodini NOVO ŽARIŠTE korone: Za sve su krive SVADBE I MATURE!

Takođe, jedan od iznajmljivača požalio se kako turisti često ostavljaju upaljenu klimu s otvorenim prozorima.

"Imao sam onako tri ili četiri godine, pa se ne sećam skroz, ali su nam Italijani spalili skoro ceo apartman… To je bilo zabavno. Prošle godine smo imali neke češke "bajkere" od šezdesetak godina, ali su se ponašali kao mulci. Svaki dan klima na 20 stepeni s potpuno otvorenim prozorima, većinu bi dana proveli u kući opijajući se, kad bi izašli bi kopali školjke i stavljali ih u ormar s peškirima i čaršavima koji su bili uprljani opušcima.

"Imali smo situaciju da je žena morala zvati da zove policiju zbog muža koji je malo više popio i počeo da razbija sve po apartmanu. Došla je policija, pritvorila ih i vratila ih nazad. Na kraju se brižna žena vozila s tim psihopatom i zaradio je zatvor u svojoj zemlji od par dana", napisao je.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti