Izvor: Tanjug
26.02.2021 u 10:08
0

ALAL VERA! Ostavila 25 miliona evra dobrotvornim organizacijama!

Profesorka književnosti iz Ðenove Marisa Kavana ostavila je testamentom 25 miliona evra raznim dobrotvornim organizacija, piše agencija Ansa.

NE PROPUSTITE U PETAK:

SEVERINA SNIMILA NOVI FILM Pogledajte vrele scene hrvatske pevačice (VIDEO)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Evo do kada će raditi UGOSTITELJSKI OBJEKTI I TRŽNI CENTRI ZA VIKEND! (VIDEO)

HOROR KOD KRČEDINA: Telo ženske osobe pronađeno u Dunavu

SRBIJA LIDER! Prvi smo u Evropi po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine!

DABL-DABL JOKIĆA: Ne pomaže ni Srbin, novi poraz Denvera (VIDEO)

Umrla je u 96. godini, a u testamentu je dala precizne upute kako da se podeli bogatstvo koje je ostavila iza sebe. Na sve je mislila pre smrti, čak je ostavila i nekrolog u kome se pozdravlja s prijateljima i bivšim učenicima.

Velike sume novca ostavila je, između ostalih, organizaciji Amnesti internešenel, bolnicama u Ðenovi, Fondu za istraživanje malignih obolenja, nevladinoj organizaciji “Prijatelji bez granica”, međunarodnoj organizaciji za zaštitu dece “Sejv d“ čildren” i drugim humanitarnim i nevladinim organizacijama.

Gospođica Kavana, kako su zvali pokojnicu, nije se nikada udavala, živela je veoma povučeno daleko od krugova mondenskog sveta a sve do penzionisanja predavala je književnoist i italijanski jezik u srednjoj školi.

I vila u kojoj je živela, a čija se vrednost procenjuje na tri miliona evra, biće prema testamentu prodata najboljem ponuđaču, a novac podeljen, prema testamentu, u dobrotvorne svrhe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter