29°C

Beograd

Photo: Pixabay Fotorech

Izvor: mindbodygreen.com

Da biste bili USPEŠNI potreban vam je samo JEDNA osobina!

Svaka osoba ima svoju definiciju uspeha i ono ka čemu teži.

U FOKUSU

VULIN O SRAMNOJ ODLUCI CRNOGORSKOG PARLAMENTA: Tražiću da se zabrani ulaz onima koji su glasali za rezoluciju

PRETI NAM TOPLOTNI UDAR! Vreli talas stiže iz Sahare u Srbiju, za vikend kreće nepodnošljiva vrućina!

DVOJICA SRBA UHAPŠENI U ITALIJI: Šefovali klanom koji je prodavao drogu iz Španije

VUČIĆ POSLAO PORUKU NADE SRPSKOM NARODU U CRNOJ GORI: Glavu gore - uz vas smo! (VIDEO)

SRBIJU TRESE "MUNJEVITI UDAR 2021"! Vojska realizuje taktičke vežbe sa bojevim gađanjem! (GALERIJA)

Put do uspeha može biti trnovit, ali je bitno da ne odustajete.

Verovatno vam se do sada dešavalo da se pitate šta treba da radite i kakvi treba da budete da biste postigli ono što želite.

Sada su stručnjaci odgovorili na takva pitanja.

Lajt Vatkins objašnja da je uspeh zapravo biti u trenutku s onim što doživljavate.

On objašnjava zašto je biti autentičan i svoj veoma bitno za uspeh i pravi put ka njemu.

Prema Vatkinsu, uspeh nije neko odredište koje tek treba da dostignete da biste bili srećni, već je to osećaj koji treba da imate i koji se nalazi unutar vas.

– Smatram da uspeh čini ono što radite i osećate. Ako se u svojim naporima osećate mirno i stabilno, onda ste uspešni, bez obzira gde se nalazite.

Vatkins objašnjava da u životu ne treba da se “zalećemo”, već da na svom putu budemo zadovoljni onim što imamo jer će nam se na taj način otvoriti razne mogućnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Sekta joj UBILA sina, pa je optužili za mito! SUROVA ISPOVEST doktorke Mirjane Tomović samo u "IZA BRAVE"! (SUBOTA 21:50, HAPPY TV)

HRVATIMA VISI NOKAUT FAZA! Remi sa Češkom gurnuo "šahovničare" na ivicu provalije!

VENČANJA SE VRAĆAJU! Evo koliko je novca potrebno izdvojiti za svadbu u Srbiji posle korone!

On dodaje da je u postizanju uspeha veoma važna naša svrha i to da na tom putu dopuštamo da nova iskustva dopru do nas. Važno je ostati i znatiželjan i biti ubeđen u to da ste na pravom putu.

Kad se potpuno udubite u postizanje uspeha, postoje velike šanse da će vam se pojaviti mogućnosti i prilike koje vam inače ne bi bile dostupne.

– Ako se zaista pokažete na tom putu, nema šanse da to neko neće i primetiti. Ne postoje trenuci za bacanje. Budite prisutni i autentični onoliko koliko možete, a onda će vam se i otvarati nove mogućnosti – dodaje on.

Uvežbavajte svoju sposobnost da upravljate sa onim što vam je trenutno dostupno jer vam upravo to daje sposobnost da preduzmete akciju, a da se ne pitate šta će drugi ljudi misliti o vama. Vatkins ističe da je upravo to ključ pravog uspeha.

Postizanje uspeha se svodi na to da budete autentični i prisutni u sadašnjem trenutku, bez obzira na to gde se u životu nalazite. Kao što Vatkins kaže, mislite na neuspeh ne kao suprotnost uspehu, već na suprotno od toga da ne pokušavate i da ne pratite ono što vam srce govori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar