19°C

Beograd

Photo: Freepik/@upklyak

Izvor: Objektiv.rs

UPOZORENJE: Evo zašto nikako NE SMETE da zaspite sa uključenim ventilatorom, ili KLIMOM

Ovo se posebno odnosi na one koji pate od astme i imaju problem sa alergijama

VAŽNO:

ALEKSANDAR ŠEŠELJ O INCKOVOM ZAKONU SAMO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ne samo da se zabranjuje drugačije mišljenje - ZABRANJUJE SE I ISTINA!

OPLJAČKANA ZLATARA U PARIZU - ZLATO PRONAĐENO U AUTOBUSU ZA BEOGRAD! Filmska krađa nakita u vrednosti od 3 miliona evra!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. JUL: Danas do 39 stepeni!

Ponovo se suočavamo sa nesnovnim vrućinama. A meteorolozi prognoziraju da će temperatura, ove nedelje, preći i 40 stepeni Celzijusa.

Za mnoge ljude to predstavlja zaista ogroman problem.

Pogotovo jer su čak i noći teške i teško se spava. Međutim, stručnjaci za zdravlje kažu da, iako su svesni toga da je izuzetno vruće, nikako nije dobro ostaviti uključen ventilator ili klima-uređaj tokom noći.

Ovo pogotovo važi ukoliko se oni nalaze u vašoj neposrednoj blizini. Takođe, ovo posebno važi za ljude koji su astmatičari i imaju problem sa alergijama, jer pored vazduha, ventilator vrti i polen i prašinu. Samim tim bi simptomi, kao što su kijanje i curenje nosa, mogli da budu pojačani.

Savet stručnjaka iz Britanije jeste da ga redovno čistite.

Takođe, ukoliko dugo radi, ventilator, ili klima-uređaj, može da isuši vašu kožu i usne, ali i da ukoči neki deo tela, pogotovo ukoliko vam duva pravo u lice ili vrat.

I zato bi bilo najbolje da pre spavanja rashladite prostor, a da, kada legnete, uređaje pogasite i otvorite prozore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar