20°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv

FRANCUSKI: Trikovi za UREĐENJE DOMA koje uvek treba da vam budu pri ruci

Ako želite da vaš dom bude spoj modernih i tradicionalnih elemenata, obratite pažnju na ove stvari

PROČITAJTE JOŠ:PONOVO SLAVLJE KOD ŠIJANA: Krsti se mali Zoran, obe porodice žele da ispoštuju tradiciju!

Dom uvek treba da uredite po svom ukusu.

U tome vam mogu pomoći francuski stilovi uređenja enterijera koji predstavljaju spoj zamršenih detalja i vrhunskog stila.

Potrudite se da u vašem domu vladaju prijatne, ali i vesele boje, a lekcije iz dizajna enterijera koje potiču iz Francuske će vam u velikoj meri pomoći prilikom uređenja doma. 

Prigrlite predvorje

Predvorje ne treba da bude samo hodnik, ono predstavlja ulazak u vaš dom. Uradite to kao što rade Francuzi i napravite od njega prostoriju koja uvodi u vaš stil života. Ključni delovi neka vam budu impozantna lampa, drveni sto i sveže cveće.

Igrajte se s podnim oblogama

Francuzi se vode time da parket treba da bude krajnje šik element u domu. On ne mora da bude jednobojan, slobodno se igrajte sa različitim vrstama i bojama parketa kako biste napravili interesantnu strukturu.

PROČITAJTE JOŠ:LJUPKA STEVIĆ PROGOVORILA O TEŠKOM PERIODU: Pevačica se prisetila i nemilog događaja koji joj se skoro desio!

Bela boja

Umesto da zidove i vrata ukrašavate predmetima tamnih najansi, bolje je da ih ofarbate u belo. Francuzi često kupuju starinska ogledala, ukrase za zod ili vrata koje potom profesionalci boje u belu boju. U prostoriju potom dodajte beli kauč, jastuke raznih dimenzija i razne detalje u monohromatskom stilu.

Siva je nova crna

Francuzi su pokazali da je siva boja najbolji novi dodatak u vašoj spavaćoj  sobi. Zidove takođe možete okrečiti u svetlije nijanse sive boje, a tamnije tonove sive istaknite jastucima, prekrivačima ili nameštajem. Za kontast dodajte detalje bele boje.

Zelenilo je vaš prijatelj

Nijedan stan u Parizu se ne smatra kompletnim ukoliko ne poseduje zelenilo. Soba biljka daje taman toliko karaktera prostoriji kako bi je učinila modernom, a istovremeno sadrži i tradicionalne elemente.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar