27°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Tanjug

UKRAJINA: Mačak preživeo "pranje" u veš mašini

Izreka kaže da mačke imaju devet života, a to je potvrdio i slučaj jednog mačka u gradu Dnjeparu u Ukrajini koji je pola sata proveo u aktiviranoj mašini za pranje veša i - preživeo.

Prema rečima osoblja veterinarske klinike u koju je dovezen nakon incidenta, mačak je ostao u mašini za veš oko 30 minuta pre nego što su vlasnici čuli njegove "krike“.

Vlasnici su objasnili da mačor Broša inače voli da spava u veš mašini, a budući da je sive boje kao i unutrašnjost mašine, nisu ga primetili prilikom uključivanja, prenose strani mediji. 

Prema rečima lekara, mačak je imao nisku temperaturu tokom pregleda i otežano je disao, a oči su mu bile zatvorene zbog praška.

Broša je primio terapiju i pušten je kući kad su mu analize bile dobre. On se oseća dobro, aktivan je i ima apetit, naveli su veterinari.

- Ne srećemo se prvi put sa ovakvim slučajem, ali je Broša imao sreće. Ne kaže se slučajno da mačke imaju devet života - dodali su.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar