33°C

Beograd

Photo: Instagram/prinscreen/kimkardashian

Izvor: telegraf.rs

KOMPANIJA KOJA PRAVI MESO "IZ EPRUVETE" ZAPOSLILA KIM KARDAŠIJAN: Biće glavni konsultant za ukus!

Kompanija koja se bavi proizvodnjom tzv. zamena za meso, kao što su biljne pljeskavice, uspela je da privuče pažnju jedne od najpopularnijih ličnosti današnjice - Kim Kardašijan.

Naime, kako piše Blumberg, "Beyond Meat" je potpisao uticajnu Kim, koja broji više od 300 miliona pratilaca na Instagramu, kao svog "glavnog konsultanta za ukus".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tržište alternativa za meso raste godinama unazad, a sada dobija i novog, moćnog "saveznika", u nastojanju da postane dominantno. Nije izvesno koliko će biti uspešan u toj nameri, jer ljubitelji mesa nisu skloni eksperimentisanju tog tipa, ali će im Kim Kardašijan nesumnjivo doneti popularnost.

Štaviše, akcije ovog proizvođača alternativnog mesa skočile su 7%, nakon vesti o saradnji.

U ovom selu se 10 GODINA RAĐAJU SAMO DEVOJČICE! Meštani će spremiti i veliku dobrodošlicu kada se bude prekinuo ovaj FENOMEN

Kardašijan, koja inače često objavljuje fotografije svog dobro opremljenog frižidera na društvenim mrežama, rekla je da će svoje omiljene "Beyond Meat" proizvode podeliti, što je i učinila upravo na ovoj mreži.

U objavi na Instagramu rekla je da je inspirisana misijom kompanije, a u izjavi za "Beyond Meat", kazala je da njeni, tj. odabrani proizvodi koriste "i ljudima i planeti". Kim će biti i zvezda nove reklamne kampanje ove kompanije.

Možda ovaj potez dolazi baš u pravom trenutku za "Beyond Meat", koji se bori da održi raniji tempo rasta usred pojačane konkurencije, ali i zbog otvorenih pitanja o privlačnosti i zdravstvenoj ispravnosti proizvoda.

Treba reći da su im akcije, u poslednjih 12 meseci, pale za oko 80% i trenutno su ispod cene date u inicijalnoj javnoj ponudi kompanije 2019.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar