10°C

Beograd

Dobila bakšiš od 400 dolara: KADA JE OTIŠLA DA SE ZAHVALI, USLEDIO JE ŠOK! (VIDEO)

Kajla Čandara, konobarica na Havajima, radi u dva restorana. Zbog visokih troškova bila je prinuđena da napusti školovanje i posveti se poslu, sve dok je jedan par iz Australije nije iznenadio.

Jedan par iz Australije, gosti u restoranu u kom Kajla radi, bili su znatiželjni.

“Pitali su me odakle sam i rekla sam da sam došla ovde zbog škole, al kako sam upala u dugove, nisam mogla da nastavim školovanje, pa sam počela da radim u dva restorana”, rekla je konobarica.

Nisu se više raspitivali, ali se veoma iznenadila kada je na njihovom računu od 200 dolara videla da su joj ostavili napojnicu od čak 400 dolara.

“Pomislila sam ‘baš velikodušno od njih’. Nikada nisam dobila toliki bakšiš, morala sam da im se zahvalim. Dok smo razgovarali rekli su mi gde su odseli, pa sam rešila da ih pronađem”, isprilača je ona.

Kajli je pronašla gde su bili smešteni i odnela im cveće i zahvalnicu kako bi im zahvalila na ljubaznosti. Međutim, tek tada je usledilo iznenađenje.

Par se sledećeg dana pojavio u restoranu i ponudio se da joj pomogne u isplaćivanju školarine od 10 hiljada dolara.

“Rekla sam ‘nema šanse, ne morate to da radite za mene. Samo sam htela da vam kažem hvala’”. Međutim, oni su bili uporni.

“Rekli su mi da će im najveća zahvalnost biti da živim što je bolje moguće”, objasnila je ova srećna devojka.

Velikodušno, zaista.

Kurir
Foto: Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar