19°C

Beograd

PORODIČNI ŽIVOT: Bračni par živi sa kućnim ljubimcem teškim 140 kg (VIDEO)

Svetlana i Jurij Pantelenk iz Rusije, za kućnog ljubimca imaju medveda.

Naime, oni su medveda usvojili kada je imao samo tri meseca. Njegovo ime je Stepan. On danas živi sa njima u kući i čak jede, sa njima zajedno, za stolom.

Medved Stepan ima više od dva metara i star je 23 godine. Težak je 140 kilograma, ali i dalje voli da se mazi, pa koristi svaku priliku da se nekako gazdi smesti u krilo. Bračni par ga je usvojio kada su ga lovci našli kako bez majke tumara sam šumom. Bio je u vrlo lošem stanju. Sada je odlično i više je od običnog kućnog ljubimca. Meda Stepan pomaže porodici tako što zaliva cveće i ostale biljke.

Međutim, izdržavanje ovako velikog ljubimca, svakako košta, jer on popije nekoliko litara mleka dnevno, ali i 25 kilograma ribe, povrća i jaja.

Neki ljudi su mišljenja da je medved ipak zver i da svakog momenta može da ih napadne ili povredi, Svetlana kaže da je to isključeno.

- Stepan najviše voli da sedne uveče između nas na kauč kako bismo svi zajedno gledali TV. On je tako druželjubiv sa ljudima i nikada nikog ne bi povredio - opisuje Svetlana za čuveni Dejli Mejl, dok doručkuje sa suprugom i medvedom Stepanom za stolom.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/ Caters Clips

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar