2°C

Beograd

NJENA ODLUKA JE PORUKA SVIM ŽENAMA: Manekenki (24) odstranili 95 odsto vilice, rekli da abortira, a ona je... (FOTO)

Manekenki Elizaveti Bulokhovoj su sa 24 godine dijagnostikovali rak vilice, i od tog trenutka počinje prava agonija.

Rekli su joj da će morati na operaciju kako bi joj odstranili zahvaćenu kost, a nakon toga će imati i hemoterapiju.

Međutim, to nije najgore! Manekenka je u tim trenucima već bila trudna!

Ona i suprug Roman su se pre šokantne vesti radovali što će postati roditelji. Doktori su joj preporučili da abortira.

- Beba je bila jako aktivna u stomaku i često sam pričala sa njim dok mi je bio u materici. Morala sam da joj kažem da prestane da se mrda jer ne mogu da je zadržim i odjednom je pomeranje prestalo. Poslušala je, prestala je da se rita - objasnila je Elizaveta.

U poslednjem trenutku, poput čuda, pojavila se mogućnost da joj lekari urade carski rez. Njen sin Valentin je rođen 10 nedelja pre termina. Na intenzivnoj nezi neonatalnog odeljenja je proveo 51 dan.

- Rekla sam sebi - šta god mi je univerzum pripremio, prihvatiću. Ako je predodređeno da se moja beba rodi, rodiće se - objasnila je mlada mama.

Hirurzi su Elizaveti odstranili 95 odsto vilice na operaciji koja je trajala 16 sati, podvrgla se hemoterpiji. Obzirom da joj je bila potrebna snaga za terapije, a da sa novom vilicom nije mogla normalno da jede, prošla je kroz pakao. Usta je mogla da otvara samo pet milimetara i većina hrane koju je unosila je bila tečna.

- Moj stomak se skupio, mogla sam da jedem jako malo, ali sam morala to da radim što češće. Trebalo mi je sat vremena da pojedem jedno jaje - objasnila je.

Izvor: Daily Mail
Foto: Facebook/Mujeres Apoyando Mujeres AC

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar