15°C

Beograd

SAMO ZA HAPPY.RS: Ivania otkriva šta joj najviše nedostaje u vili, ističe da ne bi volela da napusti rijaliti! EVO i zašto!

Kulturna i povučena lepotica Ivania, na iznenađenje mnogih takmičara još uvek je u borbi za glavnu nagradu.

Njeno druženje sa Mastorom osuđeno je od strane njenih cimera, a kod većine je izazvalo i niz oprečnih komentara.

Evo šta Ivania kaže o svemu tome:

1. Mnogi takmičari komentarišu da je tvoje druženje sa Mastorom samo taktika kako bi opstala u rijalitiju.Koji je tvoj komentar na to i da li postoje simpatije između vas dvoje?

- Očigledno je da se ja njemu sviđam, ali sa moje strane ne postoji ništa sem prijateljstva.On je dobar momak, ali ja sam rekla da u vili ne postoji niko sa kim bih ja bila u vezi.Bez obzira na komentare, ja ću se družiti sa njim, jer to nije taktika i ne foliram se da mi je drag kako bih opstala u rijalitiju.

2. Prošla su skoro dva meseca od početka rijalitija, šta ti najviše nedostaje u vili i koliko bi ti teško palo ukoliko bi sledeće nedelje napustila rijaliti?

- Mnogo mi fali moj život van rijalitija, najviše izlasci sa društvom do ranih jutarnjih sati.Iskreno toliko sam se navikla na ovaj život ovde, jer sam ovde već dva msece, tako da bilo bi mi žao.Nemam želju da izađem jer znam zbog čega sam ušla.

3. Po tvom mišljenju ko je najveći folirant u vili i zbog čega?

- To je Zorica definitivno, iz razloga što stalno potencira priču o svojim roditeljima, tužnu sudbinu koja ju je zadesila.Njoj je itekako stalo da ostane ovde i ona vrlo dobro zna da žrtve i ljubavni parovi opstaju u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar