-1°C

Beograd

DINA GALORINI SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS: Baki mi je izjavio ljubav! (FOTO)

Dina Galorini i Andrija Đogani imaju veoma zanimljiv odnos koji je zainteresovao kako Bakijevu ženu tako i narod koji ih podržava ,a i one kojima nisu simpatični. Zato nam je Dina odgovorila na par ključnih pitanja i otkrila svoje emocije i stavove.

Kako komentarišeš video snimak koji je poslala Bakijeva supruga u kome ti je uputila mnogo uvreda?

-Nisam očekivala da će ona toliko daleko da ide, mislim da je previše ušla u rijaliti, to što je mene izvređala to govori o njoj ne o meni i mislim da je previše ljubomorna na mene zato što je jednom prilikom Baki meni priznao da je zaljubljen u mene, a sama je izjavila da non stop prati rijaliti tako da je verovatno i tad videla kada mi je Baki izjavio ljubav tako da očekujem i da će taj snimak poslati, kad je već krenula sa snimcima samo ne znam šta će tad imati da mi kaže.

Da li bi denser imao nekakve šanse kod tebe da je slobodan i da li osećaš prema njemu nešto više od prijateljstva?

-Baki bi imao šanse kod mene i mislim da bi bili u vezi da nije oženjen, dugo vremena smo proveli zajedno i bili gotovo nerazdvojni tako da sam ga upoznala bolje i od sopstvene žene, imali smo prilike da pričamo o mnogim bitnim stvarima iz naših života i samim tim da se dobro upoznamo, on je jedna jako dobra i nesvakidašnja osoba.

Izdvoji osobinu koja te najviše privlači kod Bakija?

Kod Bakija mi se bukvalno sve u celosti sviđa toliko je harizmatičan, privlačan, pun pozitivne energije, ima nešto u njemu što privlači ljude, nešto posebno, volim kako zavodnički igra a posebno to što i pored svega što nam se dešava i te kako je zaštitnički nastrojen prema meni, što ne krije i što je pravi muškarac.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar