23°C

Beograd

NJIHOVA VEZA JE TEMA BROJ JEDAN! Ivan i Jelena u emotivnom i psihičkom rastrojstvu! Još jedna tužna priča je došla do kraja... (FOTO)

Ivan Marinković i Jelena Ilić su u vrlo turbulentnoj vezi i to je svima već poznato. Njihova veza je započela u sammom rijalitiju, činilo se da su savršen par pa ju je ubrzo Ivan i verio.

Posle toliko svađa i prepirki koje su imali, Ivan i Jelena i dalje tvrde da se iskreno vole.

- Ponoviću svima ono što sam rekao Jeleni sinoć. Mislim da nema nikakavog smisla da se ovo više ponavlja. - rekao je Ivan i dodao:

- Što se tiče emocija, naravno da se to ne menja preko dana. To vreme uradi i šta će biti napolju Bog sveti zna. Želim da joj pomognem ovde šta god treba. Verujem i ona meni kao što je i dokazala ali da dozvolim sebi a i njoj prvenstveno, pogotovo što je juče desilo ono što se desilo, to zna ona samo. Ne želim uopšte da se to pokazuje i pokušavam evo i cceo dan danas da budem maksimalno korektan prema njoj.

Ivan je obećao da više o Jeleni neće govoriti ali to je nešto što je izgovorio više puta a što se nije obistinilo.

Mnogi stanari su dali sebi za pravo da komentarišu njihovu vezu a na sve te komentare, Jelena je mirno, sa pognutom glavom slušala i ćutala, nije kometarisala. Da li je ovo još jedna tužna ljubavna priča ili će se turbulencije nastaviti ili će pokušaji da se pomire uroditi plodom, ostaje da vidimo.

Međutim, provokacije i kuđenja od strane Jelene su se nastavile nakon emisije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar