7°C

Beograd

FANOVI APSOLUTNO SIGURNI: ONA ĆE BITI POBEDNICA OSME SEZONE, SVI ĆE GLASATI ZA NJU?! (FOTO)

MNOGI ŽELE DA SU NA NJEGOVOM MESTU: ON TRAŽI NEVEROVATNE USLOVE, RAZLOG JE SAMO JEDAN! (FOTO)

Bivša učesnica i pobednica Parova, Ružica Veljković, jedna je od retkih koje je narod zavoleo na "prvu loptu"! Ona je bila potpuno iskrena i nije ništa skrivala, već je o svemu otvoreno govorila i radila je sve što je želela, bez obzira na posledice!

POSETILI GA NA RADNOM MESTU: Conja kao SAV NORMALAN SVET! (FOTO)

Ona bi mogla postati i učesnica osme sezone bez obzira što je sada ostvarena kao majka i supruga! U svemu apsolutno ima podršku porodice i nije joj bitno šta drugi ljude misle! Oni su njoj to dokazali i dok je prošli put boravila u vili spremna da osvoji prvo mesto ali je nažalost zbog svog stanja morala da napusti vilu i posveti se sebi i svojoj bebi!

TRIO FANTASTIKO: Marinković i Jelena se sastali sa njim, a ovako su OBELEŽILI SUSRET! (FOTO)

- Ružici nedostaje televizija, i želi da se podseti kako je to biti u rijaliti zbog toga je i spremna da pregovara sa produkcijom! Ne traži posebne uslove jer je Happy televizija njena matična kuća i spremna je da se pokaže sada, u potpuno drugačijem svetlu! Smatra da je već sada spremna da se na kratko odvoji od svoje bebice! Njen suprug nema problem sa tim, jedino što želi jeste da dogovori mogućnost da ih viđa kada to želi. - otkrio nam je njen blizak prijatelj.

POSTALA JE SAN MNOGIH MUŠKARACA: Nakon ove POZERSKE SLIKE niko NEĆE MOĆI da joj ODOLI! (FOTO)

Izgleda da će ovo biti prava rijaliti sapunica! Da li ste spremni za početak nove sezone Parova?

Happytv.tv
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar