34°C

Beograd

IMALA JE SE*S U RIJALITIJU, SADA IDE KORAK DALJE: JEDNA OD NAJSKANDALOZNIJIH PEVAČICA ULAZI U NOVU SEZONU PAROVA!? (FOTO)

BIVŠA UČESNICA DOBIJA NEPRISTOJNE PONUDE: ALEKSANDRA VASILJEVIĆ NAPRAVILA SKANDAL U HOTELU ZBOG NJEGA?! (FOTO)

Jedna od najskandaloznijih pevačica na našim prostorima Nadežda Biljić, do sada je više puta imala se*s pred kamerama ali isto tako je napomenula da nema čega da se stidi i da je sve to normalno! Mnogi su je osuđivali ali jedno je sigurno porodica nikada nije želela da je se odrekne zbog njenih postupaka!

PREŽIVALA STRAŠAN TEROR: IRMU OTELI NAORUŽANI MUŠKARCI , PRETILI DA ĆE JE BACITI U SKADARSKO JEZERO! (FOTO)

- Nadežda je prošla pravu golgotu za vreme svog učešća u raznim rijaliti formatima! Ono što je sigurno jeste da je došlo vreme da pokaže svoje prave kvalitete i sve ono što je godinama zapostavljano kada je reč o njenoj karijeri! Ona ima glas na kojem mogu da joj pozavide mnoge koleginice i nema potrebe da bude zauvek ukaljana kao pevačica koja je imala seks u rijalitiju! Uveliko pregovara sa produkcijom Parova, i spremna je da uđe, njen jedini uslov je da ima mogućnost da peva na žurkama i zabavlja ljude koji gledaju sve to! - rekla je njena bliska prijateljica!

HAOS: DINA GALORINI ZAVRŠILA U ĆORCI U ŠAPCU tri sata provela u pritvoru?! (FOTO)

Nadežda Biljić ima trnoviti put do zvezda, tako da ne treba da čudi njena odluka da postane deo najpopularnijeg rijaliti šou programa! Da li će se naći u osmoj sezoni zavisi isključivo od produkcije popularnog rijalitija!

SVE PUCA NA NJOJ Nina Prlja obukla dekoltiranu haljinu i izbacila ogromne grudi! (FOTO 18+)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar