0°C

Beograd

ZMAJ OD ŠIPOVA IZ ZATVORA PRAVO U "PAROVE": Dao časnu reč da će dolaziti na suđenja, a evo zašto ponovo ulazi u luksuznu vilu!

Bivši učesnik "Parova" Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova biće deo rijalitija "Parovi 8". Naime, kako upućeni tvrde, on će pravo iz pritvora ući u vilu. Sudija Osnovnog suda Željko Cegar ukinuo je Iliji pritvor pošto obavezao da će se se on redovno javljati u sud.

- Zmaj je spreman da uđe u novu sezonu "Parova" gde će detaljno opisati boravak u zatvoru i otkriće još mnogo toga vezanog za zatvorski život. Ilija se sa čelnim ljudima Hepi televizije već sve dogovorio i oni su mu izašli u susret da izlazi na dane kad treba se javi u sud.

- Zmaj je jako zanimljiva ličnost. Mnoge zanima kako je protekao njegov boravak u zatvoru, pogotovo što je on čovek iz naroda i što su mu te stvari strane. Nakon što je pušten iz pritvora, došao je kod nas na razgovor i mi smo mu maksimalno izašli u susret i dopustili mu da prema sudu obavlja sve dužnosti koje ima. Što znači da će se Ilija u pratnji našeg obezbedenja redovno javljati sudu - rekli su nam ljudi bliski Hepi televiziji.

Zmaju se nikako nisu svideli zatvorski dani, pa je otkrio da će od sada voditi računa šta radi i da nikada više sebi neće dozvoliti da završi na robiji.

- Obećavam i dajem junačku reč da ću dolaziti redovno u sud, a ako ne dođem, kaznite me 100 puta strože - rekao je Zmaj i dodao dajedva čeka da uđe u vilu.

- Presrećan sam što ću opet ući u rijaliti, jedva čekam da upoznam lepe devojke, tom ću se obračunati kako znam. Imam mnogo toga da kažem. Poželeo sam Beograd i kamere. Strašne stvari sam preživeo, zatvor je opasno mesto. Ne daj bože nikom - rekao je Zmaj od Šipova i otkrio da neće dozvoliti da ga omladina zajebava u vili.

Podsećamo, Grahovcu se sudi zbog nanošenja telesnih povreda Stanku Savičiću, koga je, prema optužnici, udario čeki glavu. Duško Tomić, advokat Ilije Grahovca, izjavio je da je zadovoljan odlukom suda.

- U pitanju je greška, možda čak i moja zbog neodazivanja na poziv. U karijeri nisam video ovoliko policajaca u sudnici, a u pitanju je krivično delo telesna povreda - objasnio je Tomić.

Kurir
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar