20°C

Beograd

STRAHUJE OD BIVŠEG MUŽA, ĆERKA JOJ PRATI SVAKI KORAK U RIJALITIJU: Njena životna priča OSTAVLJA BEZ DAHA! (FOTO)

PROČITAJTE I: DOSTA JOJ JE SVEGA! Pokupila stvari i otišla van države, ROĐENDAN proslavlja daleko od svih! (FOTO)

Zabavno-humoristički program "Parovi" nedavno je počeo, a učesnici popularnog rijalitija već sada veoma intrigiraju javnost.

Naime, atraktivna plavuša Sanja Mirkov, prvi put učestvuje u ovakvom šou formatu, ali prema rečima njenih cimera već sad se dobro snalazi.

Nekadašnji model na prvi utisak izgleda veoma fino, mirno i povučeno, ali kako vreme prolazi ona otkriva svoje pravo lice, pa je u više navrata pokazala da je britkog jezika i oštrog uma.

Sanja je imala veoma težak život, a ekipa Hepi portala saznala je škakljive detalje vezane za njenu prošlost.

- Sanja nije očekivala da će se zaljubiti pre rijalitija.. mnogo joj teško pada to što neće viđati svog izabranika, u kog je ludo zaljubljena. što se tiče njenog bivšeg supruga oni se ne podnose, i u lošim su odnosima. Njena ćerka ima 11. godina, i veoma je ponosna na majku, svakodnevno je prati putem malih ekrana. Nadamo se da će Sanja u rijalitiju dogurati do samog kraja - ispričala je jedna Sanjina priajteljica specijalno za Hepi portal.

U poslednje vreme se među cimerima luksuzne vile povela ozbiljna polemika, te su tada određeni ljudi došli do zaključka da se ona boji svog bivšeg supruga, a da li je to zaista istina ostaje da saznamo i čujemo od Sanje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar