15°C

Beograd

IVANIA OSULA PALJBU PO BIVŠOJ TAKMIČARKI: Na finjaka joj objasila ŠTA misli o njoj! Osveta se sprema! (FOTO)

U vili je tokom zajedničkog sastanka trebali svi da iznesu svoje mišljenje o Slađi Petrović koja je izabrana za prvu predsednicu u vili. Tako je Slađa našla kao glavna tema o kojoj su komentarisali svi ostali takmičari.

ZAHUKTALO SE: Ne samo Slađa, sada i Sneža udara na Golubovićku! Zajedničkim snaga protiv KRALJICE RIJALITIJA! (FOTO)

Kada je došla Ivania Bajić na red da kaže svoje mišljenje, a ona je zna još iz prošle sezone jako dobro te je odlučila da je iskomentariše bez dlake na jeziku:

- Ona je baš namazana, baš pametna žena, ne znam kako bih to objasnila ali zna ona da bude pokvarena, realno zna da bude.Sad ona, kao i prošle sezone, kaže nekome sve najgore pa posle toga pije kafu sa tom osobom. Nikad ni jedan konflikt nije bio onako do kraja - objasnila je Ivania.

ERIN UNUK MU OČITAO BUKVICU: Još jedan RAT NA POMOLU! (FOTO)

Ona je objašnjavala kako je čitavu prošlu sezonu rijalitija plakala i govorila kako želi da izađe, kako ima novca i da joj taj rijaliti nije potreban, da napolju ima ozbiljan posao kao i da to nije za nju.

- S obzirom na to da napolju imaš dete od devet godina, mislim da nisi trebala da uđeš u ovu sezonu.- optuženički je rekla Ivania dok je Slađa samo ćutala i smešila se.

PETROVIĆEVA OBJAVILA RAT LJUTOJ SUPARNICI: Jelena je ZMIJA koju jedva čekam da vidim na TERENU! (FOTO)

Videćemo kako će reagovati Slađa na sve i kako će se osvetiti za ove reči.

Happytv.rs

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar