11°C

Beograd

REGION U ŠOKU, RIJALITI UČESNIK KRIO SVE VREME: Takmičar "Parova 8" je DEČKO naše popularne pevačice! Sarađivala i sa Kijom! (FOTO)

Maneken Vlada Stojić trenutno učestvuje u rijalitiju "Parovi", a njegova devojka Kristina Denić, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i bivša pevačica "Ministarki", ispričala je kako ona gleda na sve to.

- Zadovoljna sam njegovim ponašanjem i mislim da je dobar primer lepog ponašanja. Savete koje sam mu dala pre ulaska on dobro zna i neka to ostane među nama - izjavila je Kristina za "vesti-online.com".

- Da, Vlada važi za jednog od najlepših je istina, složila bih se sa tim, meni je najlepši. Kako bih Vam rekla, to se dešava i van te kuće, prosto Vlada izgleda kako izgleda i to je nešto što je sastavni deo našeg života, što u njegovom poslu, što u mom, ali to može meni samo da imponuje, a ne da mi smeta. Bitno je kako se on ponaša i postavi, a to da njemu prilaze, prilaze mu i mislim da to svakoj devojci treba da imponuje. Mnogo je bitniji u celoj priči njegov stav i njegov pristup tim udvaranjima.

Iako se Vlada u kontroveznoj vili nalazi sa bivšom devojkom Snežanom Jovičić, Denićeva nema komentar na ovu priču.

- Nikako ne bih komentarisala. To je nešto što je bilo pre šest godina, ja Vladu tada nisam ni poznavala, da li je to bilo ili se nije dogodilo, mene to stvarno ne interesuje. Sve što imam da pitam Vladu pitaću ga u četiri oka kada izađe, za bilo koju situaciju, da li sada ovu ili neku narednu koja će se otvoriti, a sigurna sam da hoće. Sve što imam da mu kažem reći ću mu isključivo u četiri oka. Što se tiče Snežane kao Snežane mislim da smo svi videli ko je i šta je, tako da ne želim uopšte da trošim reči na tu osobu.

- Vladi i meni će u novembru biti dve godine kako smo zajedno. Upoznali smo se na snimanju mog spota za pesmu "Pečat", on je glumio u tom spotu. Tada smo imali isključivo profesionalni odnos. Mogu da kažem da je Vlada zaista profesionalna ličnost kada su poslovi u pitanju. Par meseci kasnije ostali smo u kontaktu, počelo je dopisivanje i tako se dalje odvijalo sve u vezi nas. U suštini, dugo smo se upoznavali, i nakon toga krenuli u nešto ozbiljnije - dodala je pevačica, a zatim prokomentarisala Stojićev zadatak da ceo dan bude sa Dinom Galorini.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar