0°C

Beograd

JEZIVO! BILA JE TRI DANA U KOMI, NIKO NIJE ZVAO HITNU: "Trpela je nasilje u porodici, otac alkoholičar ju je tukao..."! (FOTO)

Atraktivna Kristina Ružić postala je ravnopravni član zabavno-humorističkog "Parovi", te ona od petka neprestano intrigira javnost.

Naime, lepa sedamneastogodišnjakinja je zahvaljujući svom stasu već uspela da osvoji jednog od najvećih šarmera iz rijalitija, unuka Andrije Ere Ojdanića, Uroša Anđelića.

Ružićeva je sebe predstavila kao osobu britkog jezika, a iza sebe ostavlja tužnu prošlost i ožiljke na srcu.

S obzirom na to da je ona već sada veoma aktivna učesnica, ekipa portala Hepi televizije kontaktirala je njenu majku Snežanu Brodar, koja nam je ispričala kako gleda na učešće svoje ćerke u poznatom šou programu.

- Ne sviđa mi se njen nastup, odnosno kako je startovala. Smatram da naivnost i neiskustvo govore iz nje. Mislim da se Uroš samo igra sa njom, i da nije iskren. Međutim, ona je u Urošu našla neki oslonac, stekla je poverenje u njega i sve mu priča - rekla je Snežana specijalno za Hepi portal, a potom se osvrnula na težak život koji je njena ćerka imala, te je otkrila škakljive detalje istog.

- Moja ćerka i ja smo trpele veliku torturu od strane Kristininog oca sa kojim sam ja živela u vanbračnoj zajednici. Taj čovek je osam meseci proveo iza rešetaka zbog nasilja u porodici. Verujte mi da nisam ni bila obaveštena kada je Kristina doživela tešku saobraćajnu nesreću. S obzirom na to da je živela kod oca, on je puštao da izlazi, ali nije vodio računa o njoj. Pustio je da izađe u grad, i kada se vraćala sa društvom došlo je do nezgode, auto u kom je bila prevrnuo se i zaista se teško oporavila nakon toga, Njen otac je uzeo odštetu od 3.000 evra zato što je tužio tog dečka, obećavao joj je da će taj novac uložiti u njeno školovanje, međutim, ne. Ona je od toga dobila samo po koji ručak, i patike. Izrevoltirana je. Takođe, Kristina je popila šaku lekova, koje je uzela od supruge njenog oca, i bila je u komi tri dana, što je zaista strašno - ispričala je Brodareva za Hepi portal samo početak golgote kroz koju je prošla, a dalji nastavak će tek otkriti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar