8°C

Beograd

"DEVOJKE NE ZNAJU ŠTA SU EMOCIJE I LJUBAV!" Jelena Golubović ISKRENO o takmičarkama vile "Parova"! (FOTO)

ON JE ZAVODNIK BROJ 1 U VILI "PAROVA"! Nijedna ukućanka ne može da ODOLI NJEGOVOM ŠARMU! (FOTO)

Jelena Golubović je tokom emisije "Upoznajte Parove" prokomentarisala ponašanje mladih devojaka tokom žurke u vili "Parova". Njoj je zasmetalo što devojke ne znaju šta su prava osećanja i što ne poštuju same sebe. Evo šta je ona rekla:

- Devojka sa nepunih 18 godina ide gola pred pijanim muškarcima. I šta to znači? To je zov. Tako sam ja rekla Kristini da je i brus mogla da skine pošto su joj se mokre gaćice uvukle u zadnjicu pa još samo da skine brus. Ja se tako nisam oblačila, ima i dokaza. Ja sam bila nevina do 20 godina - objasnila je Jelena.

- Lako je biti pošten kad te niko neće - dobacio je Mili.

- A ti si kao kompetentan da pričaš o tome. Imaš metar i žilet i stomak do zuba. Da nastavim, ovde postoje žene kao što su Kristina koje sve shvataju kao poziv na s*ks. Ovde se najmanja pažnja izjednačava sa s*ksom. One ne znaju šta su emocije i ljubav - rekla je Jelena.

Voditeljka Jovana Milošević ex Jeremić je podržala Jelenino izlaganje i slaže se da je ljubav najbitnija stvar u životu i da devojke, prvenstveno, treba da traže osobu koja će ih poštovati.

NJENE PROVOKACIJE DOVODE DO LUDILA: Strpala Galorinijevu u izolaciju pa SE SADA PRAVDA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar