5°C

Beograd

JUČE SU SE GRLILI, A DANAS SE NE POZNAJU: Ivania otpisala Zdravkovića za sva vremena PRED NJEGOVIM ROĐENIM OCEM! (FOTO, VIDEO)

Ivania Bajić i Dušan Zdravković odmah nakon ulaska u vilu "Parova" transparentno su pokazali da postoje simpatije između njih.

Međutim, Ivania nije zadovoljna Dušanovim ponašanjem, na prvom mestu zbog konzumiranja alkohola, a sada i zbog njegovog odnosa sa drugim takmičarkama.

- Iskreno razočara sam se, osećam se izigrano, neću više da pričam o tome, ništa više ne postoji, nije bilo foliranje sa moje strane niti igra, to je on rekao, neću da glumim budalu da se on muva sa Dinom i Ornelom - rekla je Ivania.

Ivania je jasno svim takmičarima dala do znanja da se prošle sezone sa Aleksandrom Požgajem "igrala", a da sa Dušanom nema igre i da je u odnos sa njim ušla iskreno i čista srca.

Ali takođe i to da sada zbog njegovog flertovanja sa drugim takmičarkama, ne želi da ima apsolutno nikakve veze sa njim!

Pogledajte video:

UMALO INFARKT DA JE UDARI: Uznemirile je laži Ivana Marinkovića! Izgubila kontrolu pa uputila UPOZORENJE svim takmičarima! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar