17°C

Beograd

MILIJANA SE UPECALA NA NJEGOVU PRIČU: Dobila PONUDU koju nije mogla da odbije! Gospodin Nindža IMA NEŠTO što DRUGI UDVARAČI nemaju! (FOTO)

TAJNO GA ŽELI: Mili primetio da ga Slađa MERKA i da LUDI za njegovim parfemom! Procenio da će biti ZAJEDNO KAD TAD! (VIDEO, FOTO)

Milijana Božić otišla je u Tajnu sobu kako bi podelila utiske o sinoćnoj emisiji. Ona je priznala da joj se Murina Ramadan - Nindža dopao, ali da i dalje pati za Žapcem. Evo šta je ona ispričala:

- Sinoćnja emisija je bila veoma zanimljiva. Prijatno sam se iznenadila gostima. Na prvi pogled mi je gospodin Nindža bio čudan, ali mi se kasnije svideo kada je počeo da pokazuje svoje akrobacije. Došli smo do Tajne sobe, razgovarali smo, onda mi je ispričao kako ima divnu, ogromnu kuću tu negde u Srbiji. Rekao je da će mi je prepisati i svašta nešto je obećavao, pa sam se ja malo upecala na to - rekla je Milijana pa nastavila da priča o Žapcu:

- Ali kada su spomenuli mog dragog Žapca, sve je palo u vodu! Ja sam zaista mislila da će on sinoć ući ili da će makar biti gost. To se nije desilo pa sam bila jako tužna. I dalje se nadam da će doći. Ne znam da li bi mogla da budem sa gospodinom Nindžom, ali sa Žapcem sigurno. Ukoliko se vrati, ovde će nastati pravi šou program - zaključila je Milijana.

Kada Milojko sazna za sve ovo, sigrno mu neće biti ni malo lako. Ostaje da vidimo.

PRAVA NEVALJALICA: ZAVUKLA RUKU U NJEGOVE GAĆE DOK SU LEŽALI U KREVETU! PRUŽILA MU VELIKO ZADOVOLJSTVO! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar