0°C

Beograd

MILIJANA ZAVRŠILA U IZOLACIJI: Nije mogla da podnese blizinu Mire i Žapca! Napravila je totalni haos! (FOTO)

TRAŽILA JE DA ČUJE SLAĐU I DUŠANA: Anonimna gledateljka imala jednu poruku za novi ljubavni par! (FOTO)

U Tajnoj sobi su Mira Praizović i Nemanja Stamatović Žabac koji razgovoraju u njihovom trenutnom odnosu. Naime, Žabac je nekoliko puta istakao da je Mira prava žena za njega, što je Milijanu Božić izbacilo iz takta i trenutno se nalazi u izolaciji. Evo šta su ispričali Mira i Žabac:

- Kada sam došao u vilu, Mira mi je odmah zapala za oko. Ona je tip žene koja se dopada mangupima poput mene. Ali ja sada imam godine. Ona zna da pokloni pažnju, ima izgled, stas i glas. Žena koja se uklapa u mangupski život ali mi je u startu naglasila da ima verenika. Posle toga sam upoznao Milijanu i s njom sam započeo vezu. Čast mi je što sam upoznao Miru Praizović - ispričao je Žabac.

- Baš mi je drago što je za mene imao samo reči hvale. Hvala Žapcu na svemu. On je pravi gospodin i džentlmen. Međutim, latio se one budele koja je sada u izolaciji. Histeriše i čupa kosu s glave! Ona njemu nije uopšte potreba - rekla Mira.

Iako su njih dvoje trenutno u prijateljskim odnosima, ne znači da će se tako i završiti. Možda i Mira "padne" na šarm jednog velikog mangupa.

UVEK GLEDAJU U NJENOM PRAVCU: Naida svojim stajlingom privlači poglede svih muškaraca u vili! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar